top of page

Agenda Mei

Woensdag 1 mei

Kunstlab (open atelier)

Van 14.00-16..00

Opgeven via info@atelierdejongewolven.nl

Maximaal 10 

Kosten: los: 13,50

Opgeven via info@atelierdejongewolven.nl

Locatie Zonnemaire

 

*2-daagse cursus sculpturen ( 7-12 jaar):
Sculpturen maken geïnspireerd door het kunstwerk (Kroller Muller museum) van Jean Dubuffet


Tijdens deze 2 daagse workshop leer je 3 dimensionaal te werken, ga je aan de slag met mooie materialen en leer je om een sculptuur te maken met foam, gips en karton. De eerste les bepalen we de vorm van je kunstwerk en brengen het gips aan. De tweede les gaan we de vorm verder afwerken. Tijdens de lessen leer je allerlei technieken.

Datum&tijd: 
Leeftijd: 7-16 jaar
kosten : 24,50
Opgeven via email: info@atelierdejongewolven.nl
Minimaal aantal deelnemers 4 max 10

Peergroep/creatieve plusklas. 1x per maand ( m.u.v. schoolvakantie's) zie agenda hiernaast voor de datum. (

Start peergroep/creatieve plusklas voor (creatieve) meer en hoogbegaafden.


Hier mag zelfstandig getekend, geschilderd, getimmerd onderzocht of uitgevonden worden. Kijken we naar kunst of kletsen we gezellig over wat er op dat moment speelt.

Belangrijk is niets moet en veel mag! De ontmoeting en creatief bezig zijn staan hier centraal. Tijdens het creatieve proces wordt er veel geleerd. Doorzetten, oplossingen bedenken, vaardigheden leren etc..Soms werken we met een thema of een gerichte opdracht, of gaan we onderzoeken. Maar bovenal is het samen creatief bezig zijn waar het om gaat tijdens deze middag. Hier is het proces belangrijker dan het resultaat. Met mooi weer zullen we af en toe ook naar buiten gaan. In het prachtige Zonnemaireen de natuur eromheen is een hoop te ontdekken.


15.15-17.00 (15.00-15.15 inloop)

Van 6-12 jaar

Minimaal aantal deelnemers 3 maximaal 8

Kosten: 16,50 euro.

Van te voren opgeven via info@atelierdejongewolven.nl

Kosten kunstlab (open atelier):

Atelier de Jonge wolven probeert de tarieven zo laag mogelijk te houden. Maar materialen en gereedschap zijn duur. Daarnaast moet de ruimte ook gehuurd worden. Alle workshops, kunstlab, open atelier zijn inclusief materialen & professionele begeleiding.

Kunstlab ( open atelier) (vanaf 6 jaar)

los: 13,50 1,5-2 uur vrij werken inclusief gebruik materialen ( hout, klei, gips, teken&schilder materialen)

Aanmelden verplicht via info@atelierdejongewolven.nl

maximaal aantal kinderen 8, minimale leeftijd 6jaar.

 

Andere belangrijke zaken:

Wij vinden het belangrijk om aan te geven dat wij geen opvang zijn. Wij gaan er dan ook van uit dat de kinderen naar binnen stappen omdat ze het zelf graag willen en dat ouders bereikbaar blijven tijdens de uurtjes dat uw kind bij ons aan het creëren is.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, vlekken aan kleding of ongelukken. Wij proberen alles zo veilig mogelijk te houden en letten goed op. Er staat een bevoegd docent op de groep met veel ervaring. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Trek niet je nieuwste kleding aan.

 

bottom of page